Pagina de start

Horoscop - Zodii

Bioritm

Pietre Semipretioase

Suveniruri

Personalizari

Contact

Calendar bioritm personalizat

Data publicarii: 27/03/2013 Data modificarii: 29/03/2013

Calendar Romania, personalizat cu  bioritmul tau pentru urmatoarele 12 luni !
Calendarul bioritm 2013 2014 contine zilele critice si fazele pozitive si negative ale bioritmurilor tale, calculate riguros in functie de data nasterii si se prezinta ca un calendar normal de perete sau de birou, avand zilele si lunile cu denumirile romanesti organizate in stilul calendarului romanesc . 
CALENDARUL PERSONALIZAT al bioritmul tau iti poate imbunatati viata, daca ai putea tine cont macar de zilele critice. Noi iti punem la dispozitie un calendar pe urmatoarele 12 luni, 2013-2014, personalizat special pentru tine in functie de data nasteri. Calendarul este util intrucat poate fi folosit ca orice calendar si in plus oricand doriti puteti vedea in procente fazele fiecarui bioritm. Deasemeni pentru a observa mai bine schimbarea ciclurilor, zilele din faza negativa sunt colorate cu orange, zilele din faza pozitiva a ciclului, sunt colorate cu verde iar zilele critice sunt colorate cu rosu. Deasemenea in casuta fiecarei zi este inscris mai mic si procentul bioritmului respectiv.  Calendarul este valabil pentru unul dintre  bioritmuri la alegere ( fizic, intelectual, emotional sau psihic) si vi-l putem oferi in 3 variante: 
 
              -  Calendar de perete pentru un bioritm, A4;
              -  Calendar de perete pentru un bioritm, A3; 
              -  Calendar de birou pentru 2 bioritmuri ;
 
Urmăreşte-ţi bioritmul în zilele în care te simţi plin de energie şi în zilele în care te simţi obosit şi fără chef, când te simţi optimist sau pesimist.
Astfel te vei cunoaşte mai bine şi vei putea prevedea zilele cu randament maxim într-un anumit domeniu precum şi zilele critice în care este recomandabil să fii extrem de atent, vei observa zilele in care te simtim in forma si perioade in care sunteti confuzi.
 
 Mai jos se poate vedea un exemplu de calendarul personalizat cu bioritmul fizic, pentru o persoana nascuta in 01 10 1957.  
 
       Aceste Calendare pot reprezenta un Cadou surpriza, frumos si original de Valentine's Day, Ziua Indragostitilor, Dragobete, 1, 8 Martie sau orice aniversare sau onomastica atat pentru fete cat si pentru baieti.
 
       Deasemenea poate fi propriul dumneavoastra cadou deoarece foarte multe persoane, afirma ca viata lor s-a imbunatatit evident din momentul in care au inceput sa isi monitorizeze bioritmurile si sa actioneze in functie de nivelurile fiecaruia la un moment dat.
 
Vreau si eu !! - Doritori sunt rugati sa transmita o solicitare administratorului (admin), la casuta din dreapta jos a acestui ecran, dandu-si adresa de e-mail pentru a fi contactat ! 
 
Citeste si: Calcul si interpretare bioritm "FIZIC" ;
                   Calcul si interpretare bioritm "INTELECTUAL" ;
               Calcul si interpretare bioritm "EMOTIONAL" ;
               Calcul si interpretare bioritm "PSIHIC-INTUITIE" ;

Vote
Result 0 votes

Contacteaza vanzatorul

Comentarii

    Lasa un comentariu ( soam-ul si limbajul ofensiv o sa fie sterse )